Activiteiten

De locatie biedt ruimte voor het geven van allerlei soorten trainingen, workshops en teambuilding activiteiten. Wil je als groep gezamenlijk plezier beleven en de onderlinge band versterken? Of wil je als team de samenwerking verbeteren en tot oplossingen of inzichten komen? Of u nu sportief of inspirerend met elkaar aan de slag wilt, het Zzamen team heeft een aantal aantrekkelijke groepsarrangementen voor u uitgewerkt. De uitvoering wordt afgestemd op, en nader vorm gegeven in overleg met onze opdrachtgevers.

Teamsessie Paardencoaching

Natuurlijk wilt u als team onderling goed functioneren, elkaar versterken en gezamenlijk een goed resultaat behalen. Helaas zitten “knelpunten” vaak het succes in de weg. Wilt u als team of als leidinggevende graag in no-time krachtige feedback, verhelderend inzicht en oplossingen? Zodat het team voortaan succesvoller functioneert?

Werken met het paard creëert de mogelijkheid om werkelijk contact te maken met uzelf, het team en de knelpunten. Dit gebeurt in een interactie tussen het team, een paard en de paardencoach. Aan de hand van de coachvraag gaat de groep naast het paard aan de slag met een opdracht. Ervaring met paarden is niet vereist.

Tarieven op aanvraag

Outdoor Bootcamp

Outdoor Bootcamp gaat terug naar de basis van het bewegen in de natuur. Trainen d.m.v. je eigen lichaamsgewicht, denk hierbij aan (hard)lopen, springen, squats, opdrukken, buikspier oefeningen etc.

Bootcamp is geschikt voor de beginnende sporter en de ervaren sporter. We passen ons programma altijd aan het niveau van de deelnemers aan. De trainers zijn ervaren, enthousiast en nemen de tijd om uw team te begeleiden bij de oefeningen. Een verantwoorde opbouw van ons leuke programma maakt dat iedereen op zijn of haar eigen niveau mee kan doen. Kortom: Gezelligheid en sportiviteit, goed voor lichaam en geest!

Tarieven op aanvraag

Snowworld Ski-Snowboarding

SnowWorld Zoetermeer is in december 1996 geopend en is uitgegroeid tot het meest uitgebreide overdekte wintersportdorp van Europa! In het karakteristieke chalet bevinden zich maar liefst drie pistes met acht liften. De langste piste is 210 meter lang en heeft een afdalingspercentage van meer dan 20%. SnowWorld Zoetermeer betekent plezier voor wintersportliefhebbers van alle niveaus. Zo zijn er twee aparte kinderpistes met twee bandliften en een permanent Funpark met Mega Big Jump voor de gevorderde skiër of snowboarder.

U vind het 365 dagen per jaar op een steenworp afstand van Boerderij Zzamen.

Tarieven op aanvraag

Yoga

Als het gaat om vitaliteit zijn we steeds meer gebaat bij lichamelijke inspanning én mentale ontspanning. Er is steeds meer behoefte aan mentale ontspanning, omdat men steeds meer mentaal wordt belast.

Met name bij veel computerwerk of intensief contact met mensen biedt yoga veel voordeel ten opzichte van fitness. De fysieke oefeningen maken spieren los en er is bij yoga ook altijd aandacht voor ontspanning. Met als resultaat, dat lichaam en geest meer in balans zijn. Dit voegt toe aan een gezonde en bewuste levensstijl.

Yoga is goed voor:

  • Ontspanning en rust
  • Betere energieverdeling
  • Betere concentratie
  • Correcte lichaamshouding
  • Conditie en flexibiliteit

Yoga, vol ontspanning en rust.

Tarieven op aanvraag