Food & Drinks

Wilt u straks optimaal genieten van uw verblijf op Hoeve Zzamen en uw zorg uit handen geven? Wilt u gemak en kwaliteit in combinatie met betaalbare tarieven? Logisch, want u bent er lekker even tussenuit!

Het team van Hoeve Zzamen neemt graag uw zorg uit handen tijdens uw verblijf.

Casa Sueño lunch- of dinersessie

“Casa Sueño” betekend “eten met liefde”. Aandacht, zorg, creativiteit, rust en verbinding… zijn de kleine details van Casa Sueño. De maaltijden worden telkens met liefde bereid van producten uit de streek. De inspirerende verhalen rondom het vuur worden telkens afgewisseld met de kennismaking van het spiegelende effect van de dieren op Hoeve Zzamen.

Benieuwd naar deze inspirerende lunch of diner sessie voor jullie team of bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.

Zzamen ontbijten

Het Deluxe ontbijt bestaat uit een variëteit van vers afgebakken broodjes, een gekookt eitje van onze eigen kippen, verschillende soorten vleeswaren, kaas, boerenland yoghurt, verse fruit, diverse soorten zoetwaren, koffie of thee en een glaasje jus d’orange.

Suggestie: Start de dag met een Yogales

Health and Smoothies

  • Fruit Smoothies
  • Groente Smoothies
  • Boerenland yoghurt met vers fruit

Suggestie: Bestel ongebrande ongezouten noten en gedroogd fruit voor bij de borrel

Zzamen Lunchen

Zzamen lunchen is een feestje! Wij zorgen voor een pan heerlijke huisgemaakte soep, frisse salades en vers afgebakken broodjes belegd met verschillende soorten hummus, kaas, tapenades, vleeswaren en rauwkost. Wij zorgen ook voor een extra lekkernij tijdens de lunch, laat u verrassen.

Suggestie: Laat bij mooi weer de lunch buiten in de privétuin verzorgen.

Authentieke BBQ op de Super Smooker

De trend in het barbecueën is aan het veranderen. In plaats van kort grillen op hoog open vuur wordt er steeds meer met indirecte warmte op lage temperatuur een lange tijd gegaard. Dit low slow cooking zorgt voor een smaakvolle sensatie. Houtskool en hout in de BBQ Super Smooker geven het vlees of de vis een unieke smaak om je vingers bij af te likken.

De BBQ Super Smoker biedt een complete eet ervaring, vanaf het voorgerecht tot en met het dessert, verzorgd door onze eigen BBQ specialist.

Lunch of diner vanuit de Veldkeuken

Een unieke beleving, lunch of diner vanuit de veldkeuken. Wij koken voor u vanuit onze veldkeuken heerlijke seizoensgerechten. Verse producten worden ter plekke voor u bereid. De gezellige sfeer van onze veldkok, de verfijnde en gezonde producten, en de overheerlijke  geuren van het vers bereide eten, zorgen voor een unieke en smaakvolle ervaring.

Borrel garnituur

U wilt een gezellige borrel organiseren? Maak uw borrel compleet met overheerlijke vers bereide borrelhapjes. U heeft de keuze uit: olijfjes, mini saté, huisgemaakte gehaktballetjes, komkommer schijfjes met hummus, mozzarella/basilicum/tomaat sticks, blokjes kaas, kaasproeverij, hummus proeverij, zalm/kip wrapjes, notenmelange, of naar uw ideeën.

Drankarrangement

Wijn, Heineken bier, frisdrank en verschillende soorten vruchtensap staan voor u gekoeld op de accommodatie. U heeft de keuze, u kunt gebruik maken van het drankarrangement, waarbij u een vast tarief afspreekt. Of u kunt er voor kiezen om de drankjes af te nemen op basis van nacalculatie.

Suggestie: Cocktail workshop of Whiskey proeverij