Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.236.246.85 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
4 berichten.
Sandra Sandra uit Dordrecht schreef op 29 november 2017 om 18:40:
Een geweldig weekend gehad. Feestje gegeven voor ons 25 jaar huwelijk. Een aanrader grote zaal met bar. Aparte keuken, woonkamer en nog 2 andere ruimten. Genoeg slaapgelegenheid, doucheruimten en toiletten. Een echte aanrader! Nogmaals bedankt voor de gastvrijheid, super 👍🏻
Familie van Steekelenburg Familie van Steekelenburg uit Westland schreef op 19 april 2017 om 21:29:
Afgelopen weekend een super gezellig familie weekend bij jullie doorgebracht met zo'n 30 man. Wat een top locatie! Landelijk en toch dichtbij van alles. Sfeervol en luxe... erg fijn om je eigen sanitair op de kamer te hebben en heerlijke bedden. Wat mij betreft komen we zeker nog eens terug!
Hen Gerritse Hen Gerritse uit hazerswoude\budapest schreef op 14 juli 2016 om 14:30:
Wij verbleven drie dagen voor een teambuilding van ons bedrijf Grants Europe/EU Liaison in de Hoeve. Perfecte locatie voor een groep van 35 mensen. Goede uitvalsbasis, prachtig gerestaureerd, goede bedden! en groot genoeg om 35 mensen ook zichzelf te laten zijn. Kortom een aanrader!
Tanneke en Harm Tanneke en Harm uit Poortugaal schreef op 12 juli 2016 om 18:17:
Beste Nancy en Frank, wat hebben wij het fijn gehad op jullie mooie locatie. De gastvrijheid en de entourage is door een ieder van onze gasten zeer gewaardeerd. Als wij weer iets te vieren hebben dan weten wij jullie te vinden en zullen onze ervaringen dan ook zeker delen met anderen.