top of page
Fotografia_Lukas&Lisanne_webL-986.jpg
Monumentale Hoeve met karakter
 

De monumentale hoeve dateert uit het jaar 1911. De authentieke houten balken, de originele bedstede en de boerenstenen muren herinneren aan de oude tijd toen de hoeve nog in gebruik was door een boerengezin met 17 kinderen en op verschillende plekjes koeien, paarden en biggetjes woonden. De oude monumentale bomen voor de hoeve geven een statige uitstraling.

 

De karakteristieke Huisstal is de feestzaal, met meerdere gezellige vuurhaardjes, een borrelhoek, een coffee corner en een knusse lounge. De Hooizolder en Het Melkhuisje zijn knus, met 13 tweepersoons kamers, met eigen douche/badkamer.

 

De sprookjesachtige tuin met veel sfeerlichtjes, knusse zithoekjes en vuurhaardjes, heeft een diversiteit aan foodtrucks en barbecues, een gezellige bar en een wijn/whiskybar in een groot wijnvat. Grazende paarden op de achtergrond en rondscharrelende kippetjes, zorgen voor het echte buitenleven gevoel. Twee monumentale hooibergen geven sfeer en zorgen voor extra beschutting, mocht er per ongeluk een Hollands buitje over vliegen.

Image.JPEG
IMG_5591.jpg
De Zzamen ondernemers

 

Tot 2014 verkeerde de monumentale hoeve in een bouwvallige staat en was zelfs onbewoonbaar verklaard. Het idee was om de locatie te restaureren en om te bouwen naar een fijne plek waar mensen kunnen samenzijn en zich direct thuis voelen door de warme sfeer.​ De Hoeve opende eind 2015 haar deuren, in eerste instantie alleen voor zakelijke sessies en persoonlijke ontwikkeling. 

Begin 2019 hebben de ondernemers hun creativiteit en krachten samengebundeld en is Hoeve Zzamen omgedoopt tot een officiële Trouwlocatie voor volledig verzorgde bruiloften in Boerderij- en Festivalstijl. Nieuwe trends vanuit de festival wereld, gecombineerd met het heerlijke ongedwongen boerderij leven, maken Hoeve Zzamen een sprookjesachtige trouwlocatie. Niet voor niets wordt Hoeve Zzamen vaak betiteld als: Inspiratie locatie Pur-sang!

bottom of page