hoeve zzamen: landelijk, trendy en midden in de
randstad

CONTACT OPNEMEN

Nancy Kok, eigenaresse

Welkom bij hoeve zzamen

Een verborgen parel in het hartje van de randstad, letterlijk op de grens van Den Haag en Zoetermeer. De monumentale hoeve is sinds eind 2015 geopend, na een grondige restauratie van ruim 1,5 jaar. Bij de verbouwing zijn oude details sfeervol gecombineerd met natuurlijke materialen en hedendaags design. De locatie is een lust voor het oog en biedt door de unieke ligging extra inspiratie en mogelijkheden voor zakelijke en particuliere groepen. Zodra je hier het erf op loopt, ervaar je de unieke sfeer en het gevoel van thuiskomen.

Hoeve Zzamen is een echte Inspiratie Locatie!

Toen de eigenaresse enkele jaren geleden voor het eerst het erf van de monumentale hoeve op liep voelde het voor haar gelijk als thuiskomen. De hoeve was zwaar verwaarloosd en vervallen en toch klopte het voor haar gevoel. Dit plekje geeft het gevoel van thuiskomen, vrijheid en authenticiteit. Een inspiratie-locatie-pur-sang. En dit wil zij delen met zoveel mogelijk anderen.

Exclusief gereserveerd voor jullie gezelschap

Hoeve Zzamen is uitermate geschikt voor bedrijfsevenementen, meerdaagse vergadersessies, familiereünies en bruiloften. Voor groepen vanaf 10 personen tot ca. 100 personen en wordt exclusief voor jullie gezelschap gereserveerd. De Huisstal is flexibel in te delen en is altijd een inspirerende ruimte die bij jullie groepsgrootte past. De sfeervolle bar biedt een authentieke plek om gasten gastvrij te ontvangen met verse koffie en een heerlijke lekkernij of voor een gezellige borrel. Er zijn extra break-out rooms aanwezig zodat er ook in aparte groepjes bij elkaar gezeten kan worden. De glazen deuren geven een mooie lichtinval en bieden toegang naar de private tuin met het gezellige lounge-terras onder de hooiberg, met sfeervolle verlichting en de vuurplaats met de luxe BBQ’s. Ook grotere groepen kunnen hier heerlijk relaxen op de banken bij de verschillende haardvuren. Het buitenterrein van Hoeve Zzamen biedt een ruim assortiment van inspirerende activiteiten op locatie.

Ligging van hoeve Zzamen

Wil je landelijk vergaderen en toch in de Randstad blijven, dan is dit de ideale locatie. Hoeve Zzamen ligt op een steenworp afstand van Den Haag en Zoetermeer en is vanuit alle richtingen goed bereikbaar. De hoeve ligt op 3 hectare eigen grond, zodat je verzekerd bent van rust en ruimte. De locatie is binnen enkele minuten bereikbaar vanaf de A12 en de A4, er is volop gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf station Den Haag-Leidschenveen is het voor de wandelaars 10 minuten lopen. Of je neemt vanaf station Den Haag-Leidschenveen de bus richting Zoetermeer en stap je uit bij halte Houtkade. Deze halte ligt aan de achterzijde van Hoeve ZZamen. Je bent dan nog enkele passen verwijderd van deze inspiratie-locatie pur sang!

sfeerimpressie