trouwen bij
hoeve Zzamen: sprookjesachtig, landelijk en in festivalstijl

CONTACT OPNEMEN

Sfeervol, luxe en heel betaalbaar

Jullie huwelijk op een sprookjesachtige locatie met knusse zithoekjes rondom het vuur, creatieve foodcorners met vers bereide gerechtjes, meegevoerd worden door de heerlijke background muziek van onze DJ, Prosecco drinken uit een boom, sfeervolle lichtjes en een fresh Lemonade & Cocktailbar.Trouwen in een originele Tipi-tent, in de voormalige koeienstal of onder het dak van een karakteristieke hooiberg? Dineren lekker informeel of juist aan trendy lange sprookjesachtig gedekte tafels. Door de vrolijke en ongedwongen ambiance wordt het samenzijn versterkt…

Officiële trouwlocatie

Onlangs is deze verborgen parel, in het hartje van de randstad, een officiële én bijzondere trouwlocatie geworden. Een locatie waar je alles in één hebt: de trouwplechtigheid, dineren, borrelen, feesten, gezellig samenzijn en overnachten op één mooie unieke plek!

Exclusief gereserveerd voor jullie gezelschap

Wij bieden jullie het exclusieve alleengebruik van de hoeve, dus jullie eigen droomplek én een goede verzorging met veel huisgemaakte producten. De grote Huisstal met vuurhaard heeft knusse zithoekjes, een gezellige bar en aangrenzend een eetruimte en loungeruimte. Op de hooizolder bevinden zich 14 slaapkamers/38 boxspringbedden, dus gewaardeerde familie en vrienden kunnen lekker blijven overnachten. Jullie hebben een bijzondere sfeervolle tuin met overdekt lounge terras onder de hooiberg, gezellig eetplekjes, vuurhoek met speciale BBQ’s, een Foodcorner, een weiland en 30 (gratis) parkeerplaatsen.

Betaalbaar en uniek

Jullie geven de verzorging bij ons in professionele & creatieve handen. Wij brainstormen graag met jullie over de ideeën. Wellicht zijn er nog vrienden, kennissen of familieleden die hun specialiteit willen laten zien tijdens jullie huwelijk? Deze kunnen wij dan mooi op elkaar afstemmen. Dat wordt extra genieten door Zzamenwerking! De basishuur van Hoeve Zzamen voor een 24-uurs bruiloft komt op €1.980,- tot €2.380,. Met veel plezier plannen wij een afspraak in voor een bezichtiging en om samen creatief te brainstormen over jullie huwelijksplannen.

Zzamen een onvergetelijke herinnering creëren :)

sfeerimpressie