Tipi Wedding.jpg
Festival Bruiloft

 

Organiseer je eigen mini-festival. Uniek voor trendy bruidsparen, dé echte levensgenieters, die houden van een heerlijke ongedwongen sfeer. Trouwen met een grasspriet tussen je tenen, in een sprookjesachtige setting met foodtrucks, haardvuurtjes en met toffe achtergrondmuziek van jullie DJ. Zzamen the place to be!

Programma Festival bruiloft:

 

15.00-16.00 uur Warm ontvangst van jullie gasten met drankje en Fruity lemonade bar.

16.00 uur Huwelijksceremonie op het veld, onder de Hooiberg of in de monumentale stal. Met aansluitend een feestelijke toost met bubbles geserveerd vanuit de Proseccoboom en een gezellige receptie met borrel-bites .

18.30 uur Soepele overloop naar het Foodfestival diner. Heerlijk ongedwongen rond paraderen langs de Foodtrucks, de bar en de Fireplace. Samen uitgebreid eten, borrelen en genieten in de sprookjesachtige boerderij tuin. Met overdekt lounge onder de hooiberg, knusse zithoekjes, vuurhaardjes en heel veel sfeervolle lichtjes.

21.00 uur IJsje halen bij de Ice cream bar. Samen genieten van de ondergaande zon, Marshmallows verwarmen boven het vuur, met op de achtergrond de laatste deuntjes van de DJ. Wat een fantastische dag!

22.00 uur Sparkling Send-off bruidspaar.

Afterborrel mogelijk tot 00.30 uur in de Koeienstal

IV Fotografie-323.jpg
Boerderij Bruiloft 

Worden jullie ook zo blij van het boerderij leven, het authentieke gevoel dat je ervaart, zodra je het boerenerf op loopt. Met rondscharrelende kippetjes, monumentale hooibergen, de ceremonie op strobalen, terwijl de paarden op de achtergrond vredig staan te grazen. 

Programma Boerderij Bruiloft:

 

15.00 uur Warm ontvangst van de gasten. met koffie/thee en Fruity lemonade bar.

16.00 uur De huwelijksceremonie op het veld, onder de Hooiberg of in de monumentale stal. Idyllisch met rondscharrelende kippetjes en grazende paarden op de achtergrond. Met aansluitend een feestelijke toost met bubbles geserveerd vanuit de Proseccoboom en een gezellige receptie met borrel-bites .

18.30 uur Soepele overloop naar de live BBQ. Heerlijk genieten van de BBQ masters die op verschillende BBQ's smakelijke gerechten bereiden in de sprookjesachtige tuin met de hooibergen, gezellige vuurhaardjes, knusse zithoekjes en robuuste houten tafels.

20.00 uur IJsje halen bij de Ice cream bar en Marshmallows verwarmen boven het vuur.

20.30 uur Ontvangst feestavondgasten. Gezellige feestavond in de Koeienstal, met borrel-bites en late-night-frietje.

00.30 uur Sparkling Send-off bruidspaar.

Special Beer Toost.jpg
Winterlodge Bruiloft
 

Deze toffe hoeve transformeert in de winter naar een Winterlodge. De warme sfeer van de monumentale koeienstal is uniek, met knusse zithoekjes, vuurhaardjes, een gezellige borrelhoek en natuurlijk de dansvloer. De achtergelegen tuin ligt beschut en beidt met de vele sfeerlichtjes een idyllisch plaatje. Het vuur staat aan, warme glühwein wordt geschonken, de winter BBQ kan beginnen! 

Programma Winterlodge Bruiloft:

 

15.00 uur Ontvangst van de gasten met koffie, thee en warme choco met slagroom

16.00 uur De huwelijksceremonie onder de Hooiberg of in de karakteristieke koeienstal. Met aansluitend een feestelijke toost met bubbles geserveerd vanuit de Proseccoboom en een gezellige receptie met borrelbites.

18.30 uur Heerlijk genieten van de Winter BBQ masters die op verschillende BBQ's smakelijke 

gerechtjes bereiden. Gezellige vuurtjes en een grote pan met winterse soep maken het winterse plaatje compleet. De karakteristieke Koeienstal is ingericht met robuuste houten tafels.

20.00 uur IJs en fruit halen bij de ice-cream-bar en Marshmallows verwarmen boven het vuur.

 

20.30 uur Ontvangst feestavond gasten. Gezellige feestavond in de karakteristieke Koeienstal, met borrel-bites en late-night-frietje.

00.30 uur Sparkling Send-off bruidspaar.

GNF O&G 05805.jpg
Zomerdag Bruiloft

 

Jullie bruiloft waarbij de kinderen de gehele dag erbij kunnen zijn en super blij zijn? Genieten van de zomer en de landelijke sfeer. Voor de kids een eigen BBQ corner, waar zij samen met hun BBQ kok een eigen gerechtje maken. 

Programma Zomerdag Bruiloft::

 

09.00 uur Ontvangst van het bruidspaar voor het opmaken &(hair)styling voor de bruiloft. Inclusief koffie, thee en lekkernij.

 

12.00 uur Warm ontvangst van de gasten met koffie, thee, chocolademelk en Fruity lemonade bar.

 

12.30 uur Landelijk lunchbuffet met rijkelijk belegde broodjes en een huisgemaakt soepje.

 

14.00 uur Huwelijksceremonie op het veld, onder de Hooiberg of in de monumentale stal. Met aansluitend een feestelijke toost met bubbles geserveerd vanuit de Proseccoboom en een gezellige receptie met borrel-bites en foto momenten.

17.00 uur Soepele overloop naar het Foodfestival diner. Heerlijk ongedwongen rond paraderen langs de Foodtrucks, de bar en de Fireplace. Samen lekker eten, borrelen en genieten in de sprookjesachtige boerderij tuin. Met het overdekt loungeterras onder de hooiberg, knusse zithoekjes en heel veel sfeervolle lichtjes.

19.30 uur IJsje halen bij de Ice cream bar. Marshmallows verwarmen boven het vuur, met op de achtergrond de paarden die vredig staan te grazen. Wat een fantastische dag!

20.30 uur Sparkling Send-off bruidspaar.

IV Fotografie-672.jpg
Happy Evening Bruiloft
 

Jullie droom ceremonie tijdens de ondergaande zon, terwijl de sfeerlichtjes langzaam aan gaan... Pure passie & romantiek Creëer jullie eigen sprookje! 

Draaiboek Happy Evening Bruiloft

 

15.00 uur Ontvangst bruidspaar en fotograaf, het begin van jullie liefdesfeest!

 

15.30 uur Warm ontvangst van de gasten voor een gezellige borrel, inclusief borrel-bites en Fruity Lemonade bar.

 

17.00 uur Soepele overloop naar de live BBQ. Heerlijk genieten van de BBQ masters die op verschillende BBQ's smakelijke gerechtjes voor jullie bereiden. Met het

overdekte lounge terras onder de hooiberg, gezellige vuurhaardjes, sfeervolle 

verlichting, knusse zithoekjes en robuuste houten tafels.

 

19.30 uur Warm ontvangst van de avondgasten met een drankje.

20.00 uur De huwelijksceremonie op het veld, onder de Hooiberg of in de karakteristieke koeienstal. 

18.30 uur Feestelijke toost met aansluitend een borrel in Foodfestival sferen. Heerlijk ongedwongen rond paraderen in de sprookjesachtige tuin, langs de Foodtrucks voor een borrelhapje. De landelijke ligging midden in de randstad, de Foodtrucks, het loungeterras onder de karakteristieke hooibergen, vuurhaardjes, knusse zithoekjes en de robuuste houten inrichting, maakt jullie liefdesfeest trendy en uniek!

 

21.30 uur: Soepele overloop naar de karakteristieke koeienstal, voor een feestje en een dansje. Jullie muziek, DJ of live optreden kan binnen van start. 

23.00 uur Ice-cream-time!

00.30 uur Sparkling Send-off bruidspaar.