Locatie

Door vele bezoekers wordt telkens ervaren, Hoeve Zzamen is een inspirerende locatie en biedt een warme huiselijke ambiance. Hierdoor voelt een ieder zich snel op zijn/haar gemak. Hoe fijn is het om vanuit deze setting een zakelijke meerdaagse training te organiseren. Welke meerwaarde geeft deze “veilige haven” aan de ontwikkeling van het team? Of tijdens een gezellig weekend weg met familie of vrienden, genieten van de luxe, de vuurhaarden, de eigen keuken en bar en de vele knusse zitplekjes waar je tot elkaar kunt komen.

Hoeve Zzamen is een monumentale groepshoeve met circa 600 m2 vloeroppervlakte gelegen op 3 hectare eigen grond, midden in de randstad, precies op de grens van Den Haag en Zoetermeer. De hoeve is zomer 2015 in gebruik genomen na een grondige restauratie van ruim 1,5 jaar. Opvallend is hoe de oude details bewaard zijn gebleven en zijn gecombineerd met hedendaagse luxe en design. De authenticiteit geeft een huiselijke sfeer en is een lust voor het oog. Zodra je het erf op loopt ervaar je direct het gevoel thuiskomen. Kortom: een unieke plek om samen te genieten en tot elkaar te komen!

De grote zaal De Oude Huisstal is royaal (ca. 200 m2) en ingericht met verschillende zithoekjes, 3 vuurhaarden, een gezellige bar en een goed geoutilleerde keuken. Naast deze ruimte zijn er verdeeld over de gehele hoeve verschillende knusse break-out rooms. Op de begane grond en op de voormalige hooizolder bevinden zich 14 knusse slaapkamers, voorzien van luxe eenpersoons boxspring bedden. Elf slaapkamers hebben een eigen douche, wastafel en toilet op de slaapkamer. Drie slaapkamers hebben de douche, wastafel en toilet direct naast de slaapkamer. Mede door de balkenconstructies hebben de kamers een rustieke sfeer. Aan de voorzijde van de hoeve in de “opkamer”, bevind zich zelfs nog een originele authentieke bedstede.

De zonnig gelegen tuin heeft een ruime loungehoek onder de hooiberg, met zitplaats voor minimaal 30 personen. Ideaal voor een gezellige borrel, een goed gesprek of om lekker te relaxen. Er is een vuurplaats om met z’n allen omheen te vertoeven, een speelveld voor recreatieve doeleinden en ruim voldoende parkeergelegenheid voor de auto’s.

Zoekt u een luxe authentieke groepsaccommodatie waar u met maximaal 38 personen kunt blijven logeren, vergaderen of trainen, op een uniek rustgevend plekje midden in de randstad? Dichtbij Scheveningen om een boulevard te pakken en op steenworp afstand van Golfbaan Burggolf, Snowworld Zoetermeer, het NK mountainbike parcours van Ayersrock, IJshal Silverdoom, Dutch Water Dreams en Attractiepark Drievliet.

Wij heten u van harte welkom op Hoeve Zzamen te Den Haag-Zoetermeer!

Omgeving
Een landelijke, sfeervolle omgeving samen met het comfort van deze tijd, is een prima inspiratiebron om met elkaar iets te bereiken. Het monument gelegen op de grens van Zoetermeer en Den Haag biedt vele mogelijkheden om uitstapjes te maken. Het is een interessante locatie door de vele sportieve activiteiten die Zoetermeer biedt, de culturele hoogstandjes van Delft en Den Haag en het strand- en uitgaansleven van Scheveningen op een steenworp afstand. Je vindt voor de deur leuke fiets- en mountainbike routes en op loopafstand het Westerpark en het Balijbos.

Parkeren
Op het parkeerterrein is plaats voor max. 25 auto’s.

Openbaar Vervoer
Komt u met het openbaar vervoer? Vanaf station Den Haag-Leidschenveen neemt u de bus richting Zoetermeer en stapt u uit bij halte Houtkade. Deze halte ligt aan de achterzijde van Hoeve ZZamen. U bent dan nog enkele passen verwijderd van een heerlijke locatie voor een prettig verblijf!