top of page
MariekeZelissePhotography-273_websize-1-min.jpg
Styling waar jullie van dromen

Hebben jullie veel ideeën, maar weten jullie niet precies hoe jullie dit moeten aanpakken? Of hebben jullie nog helemaal geen ideeën en willen jullie hulp bij inspiratie en uitvoering? Of vinden jullie het fijn als jullie bruiloft mooi en op een professionele manier gestyled wordt? Een professionele styliste brengt met behulp van sfeerimpressies jullie van te voren al helemaal in de sfeer van jullie bruiloft. De kosten van een Weddingplanner of Stylist zijn totaal afhankelijk van jullie wensen en voor ieder budget zijn er mogelijkheden. Vraag vrijblijvend een kennismaking gesprek aan.

Weddingplanning van Save the date tot de huwelijksnacht.

Bij het organiseren van een bruiloft komt veel kijken. Gelukkig hebben jullie je droomlocatie nu gevonden en zorgt het Zzamen team voor een warm ontvangst en een goede verzorging van jullie gasten. Daarnaast zijn er nog een heleboel andere dingen waar veel tijd in gaat zitten. Denk hierbij aan het uitkiezen van een goede fotograaf, DJ/muziekband, bloemist, taart of sweettable, styling attributen, bruidskledingzaken en zo zijn er nog tal van andere dingen die geregeld en uitgezocht

moeten worden. Je kunt natuurlijk de organisatie van je bruiloft uit handen geven aan een professionele weddingplanner. Voor de organisatie van je gehele bruiloft, of enkel voor de planning van bepaalde elementen (zoals de ceremonie, het taart-moment, feest, styling, etc.).

MariekeZelissePhotography-455_websize-min.jpg
IMG_8844.jpg
Bruidstaart & Co
 

Wij bieden ook hier een fantastische aanvulling voor uw bruiloft. We nemen de mogelijkheden door bij uw bezichtiging.

bottom of page